dissabte, 29 de novembre del 2014

Como alcalde vuestro que soy, os debo una explicación.

- Yo desde aquí propongo a Telecinco que le pongan a Belén Esteban el pitidito ese para tapar tacos, pero que se lo pongan desde que se sienta en ese sillón hasta que se acabe el programa de Ana Rosa.
- Pero eso se llama censura, Ángel.
- No, en el caso de Belén Esteban se llama sentido común.
Ángel Martín i Patricia Conde a Sé lo que hicisteis... (laSexta)

Hola a tots un altre cop!
Després d'aquestes setmanes plenes d'exàmens i treballs diversos, ja estic amb la part final del treball. Així doncs, puc parlar ja de Viridiana o Bienvenido Mr. Marshall, dues pel·lícules que he analitzat i que ocupen part del treball. He de dir que les dues m'han agradat molt, i que em fa molta gràcia perquè he tornat a trobar a Fernando Rey en aquesta última (a més a més, a classe de Literatura Castellana estem veient la sèrie del Quijote amb ell i Alfredo Landa, que també surt en alguna de les pel·lícules del treball). 

Res més, només informar-vos de que el treball continua sobre rodes i que, amb cada pel·lícula vaig descobrint més curiositats del rodatge o d'algun dels membres de la producció. Com ja sospitava, el cinema ens pot donar moltes pistes i moltes sorpreses sobre la vida a Espanya aleshores. 

Per animar-vos a veure Bienvenido Mr. Marshall, aquí us deixo el número musical (que potser ja heu vist perquè és una de les escenes més conegudes de la pel·lícula) protagonitzat per Lolita Sevilla, Manolo Morán i Pepe Isbert.


Bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada